Kortet för dagen, torsdag v.17

http://framtidsvision.com

Du hittar aktuella länkar längst ned på sidan.

Styrkan
Håll fokus, du klarar allt som du ska. Tänk positiva tankar och fokusera på att saker och ting löser sig och att allt faller på plats. Oavsett hur dina prövningar ser ut i livet just nu så kommer du att klara dem. Du har en större styrka än vad du tror.

Styrkan bor inuti dig och du har allt mod du behöver för att ta dig an de uppgifter som kräver din styrka. Styrkan kommer av att du lyssnar och litar till ditt hjärta. Så lyssna inåt på vad det har att säga dig och fundera över om du behöver bära eventuella bördor själv eller om du kan ta hjälp av någon.

Njut av den tid som är och njut av att leva, se de ljusa sidor som finns i tillvaron och se vad du har att vara tacksam över. För varje motgång växer din styrka, det betyder att det alltid finns ett ljus i varje mörker. Låt kärlekens och hjärtats ljus lysa upp din väg och hjälpa dig att finna din inre styrka och kraft.

AKTUELLA LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.17
och
Månadsläggning för april 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *