Kortet för dagen, måndag v.19

http://framtidsvision.com

Nya och aktuella länkar hittar du längst ned på sidan.

Suspension (Nedstängning/Avstängning)
Öppna upp för nya möjligheter, fastna inte i gamla tankar och livsmönster, det leder bara till mentala blockeringar som gör att du upplever begränsningar i livet. Öppna upp och ta för dig av livet, se vad som är möjligt, inte vad som är omöjligt. Tankens kraft är enormt stark och kan skapa den värld som du upplever omkring dig. Så vad önskar du i ditt liv, fokusera och skapa!

Kortet visar på att det kan vara tid att stänga ner dig själv från omvärlden en stund, det är nu tid att överlämna dig för ett högre syfte. För att vara mottaglig behöver du lyssna inåt och stänga ner allt yttre brus. Din själ är nu redo för sitt nästa tillväxtsteg. Det kan innebära en viss uppoffring av världsliga saker, men det betalar sig mångfalt i längden, själen är oändlig.

Nya insikter om livet kan komma till dig, mystiska meddelanden från djupet av ditt hjärta och din själ kan uppenbara sig. Titta närmare på kortet så ser du trollsländan, den symboliserar förändring i livet och inre frigörelse. Den talar även om att när du lyssnar inåt så hamnar du på rätt väg i livet och din strävan efter högre visdom klarnar.

AKTUELLA LÄNKAR:
YouTube-klipp:
Visdomskort v.19
Månadsläggning för maj månad
Film: Tjänster hos Framtidsvision

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *