Kortet för dagen, tisdag v.19

http://framtidsvision.com

Nya och aktuella länkar hittar du längst ned på sidan.

Tio av Trollformler
Ibland kan luften gå ur, energin ta slut och en uppgivenhet kan sänka sig över ens axlar. Har du kanske utmanat och förtagit dig själv i något sammanhang? Du kanske trodde att kroppen var yngre än vad den faktiskt var eller du kanske trodde att du kan lösa allt själv?

Ibland tar man på sig saker av godhet, och upptäcker kanske för sent att det blev lite mycket, och ibland tror man sig själv om oanade krafter och så får man bita i det sura äpplet i efterhand.

Dagens energier kan symbolisera att du under en längre tid förbrukat mer av kroppens resurser än vad som fanns att tillgå, men de kan även vara en tillfällig utmattning pga något som du plötsligt utsatt dig själv för. Något som kanske från början var njutningsfullt har förvandlats till en börda i efterhand.

Kortet uppmanar dig till att ta lärdom av livets läxor och inte göra om samma misstag om och om igen. Vårda din kropp, din själ och ditt sinne och utsätt dig inte för det som du vet att du kommer att få ångra. Samla nu dina energier så du orkar fortsätta framåt.

AKTUELLA LÄNKAR:
YouTube-klipp:
Visdomskort v.19
Månadsläggning för maj månad
Film: Tjänster hos Framtidsvision

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *