Kortet för dagen, fredag v.20

http://framtidsvision.com

Aktuella länkar hittar du längst ned på sidan.

Fem av Välsignelser
En känsla av oro och fattigdom kan idag uppbåda sig. Det kan handla både om upplevelsen av ren ekonomisk fattigdom, men det kan även vara en känslomässig fattigdom, en energifattigdom, som sveper fram över dagen. Ge dock inte upp hoppet, möjligheter och lösningar finns omkring dig.

Vid en närmare titt på kortet så syns rikedomen i form av jordgubbar i snön. Men den hemliga frukten kan bara upptäckas av den som handlar utifrån sitt hjärta. Kortet manar dig till att inte tycka synd om dig själv, risken är då att du missar de mirakler som sker omkring dig. Precis som pojkarna på bilden som har glömt att lyfta blicken från sin egen misär.

Energierna omkring oss är just nu inne i en turbulent tid vilket gör att det kan upplevas som tvära kast i tillvaron. Ena dagen kan kännas fantastisk för att nästa dag var som en avgrund. Ge inte upp utan var viss om att du snart är ur denna tunga känsla. Kom ihåg att du inte behöver kämpa mot alla hinder själv, be om hjälp eller stöd om du behöver det.

AKTUELLA LÄNKAR:
YouTube-klipp:
Visdomskort v.20
Månadsläggning för maj månad
Film: Tjänster hos Framtidsvision

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *