Kortet för dagen, tisdag v.22

http://framtidsvision.com

Kontaktuppgifter och aktuella länkar hittar du längst ned på sidan.

Väktaren av Välsignelser
Gårdagens magiska energier fortsätter att följa oss även idag. Du kan känna både hopp och glädje, inspiration eller kanske till och med eufori. Känslorna kan idag sprudla, lite som att vårkänslorna löper amok inom dig.

Se den rikedom som du har i ditt liv. Det här kortet vill förmedla att du har en enorm rikedom, kunskap och erfarenhet med dig som gör dig till en stark och klok individ. Du klarar med än vad du själv tror, lita till dig själv.

Kortet kan även visa på att en man som får extra betydelse idag. En trygg och pålitlig man som ställer upp och hjälper dig med det du behöver. Han är omhändertagande och beskyddande och vill allas bästa.

Eftersom kortet även har en ekonomisk koppling så kan det vara en man som har med ekonomi och pengar att göra. Det skulle kunna handla om avtal, köp, sparande eller lån. Det skulle med andra ord kunna vara en affärsman eller kanske en myndighetsperson på exempelvis en bank.

Du kan idag även göra någon form av vinst. Det kan även vara en bra dag för att ansöka om ett lån eller kanske en löneökning på jobbet.

Oavsett vad dagen för med sig för dig, så är det rikedom av något slag. Det kan handla om både inre tillfredsställelse, men även materiell vinst.

AKTUELLA LÄNKAR:
YouTube-klipp:
Visdomskort v.22
Månadsläggning för maj månad
Film: Tjänster hos Framtidsvision

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mailadress: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *