Kortet för dagen, onsdag v.22

http://framtidsvision.com

Kontaktuppgifter och aktuella länkar hittar du längst ned på sidan.

Sju av Trollformler
Förhoppningsvis har du haft en fin början på den här veckan, för nu kan det komma en liten utmaning eller ett motstånd som behöver lösas. Kortet säger att nu ska du ska stå med båda fötterna på jorden.

Om du läste kortet för måndagen den här veckan så kan du på bilden idag se att det är samma bevingade drake både då och nu. Skillnaden är bara att nu har denna magiska lyckodrake vuxit sig stor från sitt nykläckta ägg. Nu är den redo att möta på världens olika motgångar, för att växa och bli ännu starkare.

Detsamma gäller för dig just nu. Inse att du har magin och kraften i dig för att lyckas och klara av eventuella motgångar eller motstånd idag. Du ska likt draken på bilden hålla undan din egen eld, även om du eld möter. Det kan vara någon form av missförstånd som föreligger eller någon information som inte har kommit fram.

Håll dig idag grundad och bemöt motgångarna med klokhet och förnuft. Det kan vara bättre att ta ett steg tillbaka och vänta tills läget har lugnat sig lite om saker och ting verkar vara lite oroliga omkring dig idag.

AKTUELLA LÄNKAR:
YouTube-klipp:
Visdomskort v.22
Månadsläggning för maj månad
Film: Tjänster hos Framtidsvision

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Mailadress: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *