Kortet för dagen, fredag v.31

http://framtidsvision.com

Nu finns nya tider att boka i augusti ute. Du hittar kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Kärleksparet
Är du redo för romans, eller kanske dags att fördjupa den kärlek som du har i ditt liv? Idag finns ett rosa skimmer på kärlekshimlen som gör att vi kan bli lite extra berusade av kärlekens energier. Passion kan idag blomstra upp och ett par som redan lever tillsammans kan idag njuta av varandras sällskap lite extra mycket.

Harmoni och passion startar nu denna helg, den kommer att följa dig över hela helgen så njut nu av den rådande energin. Om du är singel kan du nu finna din stora kärlek, din själsfrände, energierna lovar nu evig kärlek.

Kortet visar även att någon form av partnerskap kan vara aktuellt, det behöver inte vara en kärleksrelation, det kan t ex vara ett projekt eller någon arbetsrelaterad relation som är av större betydelse. En själsfrände kan vara både en kollega eller en bästa vän.


AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.31
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka privat sittning:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *