Kortet för dagen, måndag v.32

http://framtidsvision.com

Om du önskar boka en egen tid så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Två av Välsignelser
Nu står förändringar i livet för dörren, de kommer allt närmare och blir allt mer påtagliga. Kanske är det dags att du fattar ett beslut i någon fråga för att komma vidare. Välkomna den eller de förändringar som kommer din väg, även om livets väg ibland kan vara både guppig och krokig så är förändringen till din fördel. Du kanske bara behöver lite distans först innan du kan se det.

När du nu går framåt i livet kan det vara bra att tänka på att inte ta med dig för stort lass från det som varit. Det kan hindra dig från att hålla balansen när du vandrar framåt mot nya spännande möjligheter. Ibland behöver vi städa ur det gamla för att göra plats för det nya.

Vid en närmare titt på bilden så ser du säkert trollet som gömmer sig under bron. Troll har en magisk förmåga att kunna smälta in i den omgivning som de befinner sig i och är duktiga på att upptäcka våra svagheter. Trollet kan symbolisera de gupp som du stöter på under din färd, men kom ihåg att utan motgång så sker ingen utveckling i livet. Så hur konstigt det än låter så är även motgången din vän i slutänden.

Fokusera på ditt mål och se dina möjligheter idag, det kanske till och med är trollet som får dig att gå en annan väg som leder till något mycket bättre.


AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.32
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka privat sittning:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *