Kortet för dagen, måndag v.33

http://framtidsvision.com

Om du önskar boka en egen tid så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Örnmedicin
Idag kommer de amerikanska urinnevånarnas andar med ett budskap till dig. När örnen seglar högt ovanför jord så har den möjlighet att se saker och ting ur ett högre perspektiv. Nu är det tid för dig att ta hjälp av denna kraft när du på ett djupgående plan är redo för att städa ut dina gamla rädslor och begränsningar.

Låt mod och uthållighet ta plats, du har just nu den rätta styrkan och kraften med dig att tillrättalägga saker i ditt liv. Tiden för att möta dina rädslor är inne och det är nu tid att övervinna dem. Du kan nu börja se på ditt liv från nya perspektiv och med nya insikter.

Om du är osäker på hur du ska göra så kan du vända dig till universum och be om den kraft och hjälp som du behöver. Du är starkt beskyddad på din väg och du är aldrig ensam. Just nu kan du vara extra mottaglig för att kanalisera den otroliga livsenergin som strömmar från universum genom dig. Om du är intresserad av att utveckla healingförmågor så är det rätt tid nu.

För att nå känslan av örnens enorma kraft och visdom så kan du göra en liten övning. Sätt eller lägg dig bekvämt och föreställ dig att du är en örn. Känn kraften i dina vingar, klarheten i din syn och kraften i dina klor. Var samtidigt medveten om den energi som den majestätiska örnen fyller dig med. Örnen känner ingen rädsla där den högt upp i det blå seglar, så släpp dina rädslor och sväva fram i frihet.

AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.33
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka privat sittning:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *