Kortet för dagen, tisdag v.33

http://framtidsvision.com

Om du önskar boka en egen tid så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Tio av utmaningar
Idag kan du stöta på patrull i någon fråga, men det kan också vara så att du har mycket att hålla i ditt huvud. För många tankar kan göra att du blir disträ och ofokuserad. Riddaren på bilden ser ut att ha mycket att fundera över där han sitter med sitt trasiga svärd bredvid sig. Hur ska han nu gå vidare?

Du kan ha hamnat i en situation där något har tagit över hela din tankeverksamhet vilket gör att du blir otroligt energitrött. Men det kan också vara så att du har otroligt många saker att hålla reda på vilket gör att du blir både trött och energislut.

Kortets budskap är att nu har du nått till vägs ände i något sammanhang. Från och med nu kan saker och ting bara bli bättre. Nu är det tid att sätta upp nya mål för framtiden och resa dig upp och gå vidare mot ljusare tider. Det som kan ha varit motigt kommer nu att gå lättare och bli bättre.


AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.33
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka privat sittning:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *