Kortet för dagen, onsdag v.33

http://framtidsvision.com

Om du önskar boka en egen tid så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Fyra av utmaningar
En trygg och stabil grund är det som ger förutsättningarna för att växa och bygga vidare på. Idag kan vara en bra dag att se över hur din grund ser ut, är den stabil eller är det någon del som behöver lite omvårdnad eller lagning?

Är det kanske dags att öppna ett sparkonto, eller kanske höja månadssparandet lite? Om du lever i ett förhållande kanske det är kommunikationen och investeringen i er själva som ligger på dagens agenda.

Vad är det som du vill ska växa och gro i ditt liv? Oavsett vilket område som du vill ska växa, se till att grunden är stabil, ha en plan, mata det med den näring det behöver, omvårdnad är A och O. Du kommer att belönas med riklig frukt.

Kortet vill även säga till dig att om du har haft en tuff och stormig tid omkring dig så är det nu läge för en time out. Genom att backa lite från en jobbig tid så kan du få större klarhet över en viss situation. Idag kan sinnesfrid infinna sig.


AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.33
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka privat sittning:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *