Kortet för dagen, fredag v.35

http://framtidsvision.com

Om du önskar boka en egen tid så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Väktaren av Trollformler
Kraftfulla energier ligger i luften idag. Här gäller det att använda dessa energier på ett positivt och eftertänksamt vis. Du vill inte ha dessa energier mot dig, då kommer du att sätta krokben för dig själv.

Det kanske inte är läge att kasta sig in i heta diskussioner, utan vara lite mer inlyssnande och eftertänksam. Samtidigt kan du använda denna kraft till att få fart på saker och få saker och ting gjorda. Det är en kraftfull energi som kräver ett visst mått av balans.

Kortet kan även representera en person i din närhet, troligtvis en man. Det kan vara du själv, om du är man. Det är en person som kan uppfattas som en kraftfull och naturlig ledare med gott självförtroende, och som kan vara både karismatisk och spännande.

Kortet kan även varna för en viss dramatik idag, men det kan också betyda att du går in med stark passion i något.

AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.35
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka privat sittning:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *