Kortet för dagen, torsdag v.35

http://framtidsvision.com

Om du önskar boka en egen tid så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Fyra av Visioner
Nu är det dags att lyfta blicken och se de rikedomar som finns i ditt liv. Har du fastnat i en känslomässig källa som dränerar din energi, som förblindar dig så du missar livets magi. Likt personen på bilden som har en uppgiven och försjunken blick där han sitter omgiven av naturens rikedom och underverk. Han missar helt den otroliga grönskande rikedomen och de vackra näckrosorna i sjön, han ser inte den lilla fjärilen som landat på hans ena knä eller den vackra kungsfiskaren som flyger framför honom i ett försök att fånga hans uppmärksamhet.

Låt inte negativa energier förblinda dig i livet, nu gäller det att hitta din inre livsglöd. Hemligheten med lycka i livet är att lyckan gömmer sig i det lilla. När du börjar se meningen i det lilla så ser du också storheten i livet, där i följer lyckan. Öppna nu ögonen och se undren som sker omkring dig.

En kärleksfull energi finns omkring dig eller i din närhet, du måste bara öppna upp för att se den. Fastna inte i ditt eget mentala fängelse, där sker ingen utveckling.

AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.35
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka privat sittning:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *