Kortet för dagen, onsdag v.35

http://framtidsvision.com

Om du önskar boka en egen tid så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Sju av Trollformler
Förhoppningsvis har du haft en fin början på den här veckan, för nu kan det komma en liten utmaning eller ett motstånd som behöver lösas. Kortet säger att nu ska du ska stå med båda fötterna på jorden. Jag vill påminna dig om att alla korten den här veckan har pratat om att du ska jorda dig för att finna din inre styrka och kraft. Genom den jordade kraften blir alla motgångar lätta att möta.

Om du inte har läst kortet för måndagen den här veckan, så gå gärna tillbaka och gör det. Inse att du har magin och kraften i dig för att lyckas och klara av eventuella motgångar eller motstånd idag. Du ska likt draken på bilden hålla undan din egen eld, även om du eld möter. Det kan vara någon form av missförstånd som föreligger eller någon information som inte har kommit fram.

Håll dig idag grundad och bemöt motgångarna med klokhet och förnuft. Det kan vara bättre att ta ett steg tillbaka och vänta tills läget har lugnat sig lite om saker och ting verkar vara lite oroliga omkring dig idag.

AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.35
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka privat sittning:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *