Kortet för dagen, tisdag v.35

http://framtidsvision.com

Om du önskar boka en egen tid så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Två av Trollformler
Visst vore det bra om du skulle kunna plocka fram all din kunskap och erfarenhet som en samling i en låda, och eftertänksamt välja vilken kunskap eller erfarenhet som passar bäst för att möta livets nya utmaningar.

På bilden ser du gamla kvistar och träbitar med olika mönster och symboler på. Varje träbit är från ett speciellt träslag och har sina egna egenskaper och budskap, det gör varje träbit unik och viktig.

Mannen som satt sig på knä har kastat upp träbitarna i luften och låtit dem landa huller om buller för att med hjälp av dem tyda ett budskap för hur han ska lösa en viss situation eller hur han ska gå vidare i en viss fråga. Han lyssnar på vad träbitarna vill säga honom. Det är ren magi.

Det kortet vill säga till dig är att även du kan få svar genom ren magi, men först måst du vara bestämd i vad det är som du vill veta eller uppnå. Utan klara intentioner kommer magin att utebli. Svaret som du söker kan du få genom naturens olika tecken, men du kan även få svar genom att själv dra ett tarotkort, en runa eller något annat som tilltalar dig.

På bilden håller mannen i idegran som är ett djupt mörkt trä med koppling till andra sidan och andevärlden, och al som symboliserar profetior och orakelkrafter.

Om du har möjlighet att gå ut i naturen så kan du ställa din fråga till träden direkt, lyssna sedan inåt vad trädandarna svarar dig. Naturen har alla svaren, kom ihåg att jorda dig och känna styrkan inom dig, svaret på din fråga kommer att uppenbara sig när du minst anar det.

AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.35
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka privat sittning:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *