Kortet för dagen, måndag v.35

http://framtidsvision.com

Om du önskar boka en egen tid så hittar du kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Gammelmor Jord
Vi börjar även denna vecka med lite visdomsord från de amerikanska urinnevånarnas andevärld. Nu är det tid att jorda dig. Du kan inte mäta lycka i antalet ägodelar, lycka är något som kommer inifrån och som visar sig vara hållbart när du jordar dig och finner din inre grundtrygghet.

Du ska självklart fortsätta att planera och sätta upp mål för din framtid, men du ska inte agera innan du känner dig redo och säker på att ta nästa steg. Det finns en djup källa av styrka inom dig, och den expanderar just nu. Så känn efter hur du rotar dig i marken och känner hur trygghet och styrka växer och fylls på inom dig, genom fotsulorna och uppåt. Gå gärna barfota i gräset eller ta dig an ett arbete kopplat till jord, kanske dags för lite höstplanering av växter.

Gammelmor jord förser hela planeten, träd, blommor, floder, hav, berg och dalar med sitt överflöd. Hon är stabil och stark, hon stöttar och älskar dig som du är och delar villkorslöst med sig av sitt överflöd. Känn och ta emot! Ha inte för bråttom, detta är en process som ständigt pågår, men nu är tiden inne för dig att bli mer medveten om den.

Det här kortet är sammanlänkat med alla jordande energier och om du är på väg in i någon finansiell affär, kanske ett större inköp eller en investering av något slag så är tiden redo nu, om du är det. Känns styrkan i dig själv, men ta inga dumdristiga risker. En god investering kan nu slå rot och ge stor avkastning längre fram.

AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.35
Månadsläggning för augusti

Besök hemsida/boka privat sittning:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *