Kortet för dagen, tisdag v.36

http://framtidsvision.com

Nu finns månadsläggningen för september månad ute, du hittar alla aktuella länkar längst ned på sidan.

Ess av Eld
Idag strömmar en kraftfull energi in. Den kan få dig att sätta fart med något du tänkt på en tid eller helt enkelt få dig att starta upp något nytt. Om du tycker att något har gått trögt eller stått stilla den senaste tiden så kan proppen lossna idag och få energierna att flöda.

Det är en bra dag att start upp och sätt igång med nya projekt och idéer. Eller kanske är det dags för en utrensning av det gamla. Du kanske får lust att städa ur förrådet eller varför inte rensa i mailboxen.

All urstädning som du gör ger plats för ny och frisk energi att ta plats. Idag är verkligen en dag för framåtrörelse, så sitt inte still utan använd denna energin idag för att ta tag i det som du vill få förändring inom.

AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.36
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka privat sittning:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *