Kortet för dagen, onsdag v.36

http://framtidsvision.com

Nu finns månadsläggningen för september månad ute, du hittar alla aktuella länkar längst ned på sidan.

Fyra av Jord
Kortet för en trygg och stabil grund, vilken du är din egen skapare av. Den här tryggheten och stabiliteten som kortet talar om är oftast kopplad till vår fysiska, ekonomiska och materiella värld. Det handlar om att se de rikedomar som du har och som du har skapat genom livet.

Det kan handla om att du ska skänka tacksamhet över att t ex ha ett jobb, en bostad, en ekonomisk inkomst, materiella ägodelar eller något annat som har med den materiella tryggheten och stabiliteten i ditt liv att göra.

Ibland kan marken under fötterna skaka och vi kanske tappar tron på att vi kommer att klara en viss situation. Men du ska ha all tillit till att du har en så stabil grund att stå på så allt kommer att lösa sig till det bästa. Lita till universums plan och vet med dig att överflödet är oändligt, så låt det komma till dig utan motstånd.

Här och nu skapar du din framtida grund att stå på, låt den bli både trygg och stabil.

AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.36
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka privat sittning:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *