Kortet för dagen, fredag v.36

http://framtidsvision.com

Nu finns månadsläggningen för september månad ute, du hittar alla aktuella länkar längst ned på sidan.

Åtta av Vatten
Våga fortsätta på den resa som du har intentionen att företa dig. Ta nästa steg, kanske är det ditt första på resan till den framtid som du ska skapa. Du är redo att lämna det gamla bakom dig, sluta tvivla på dig själv. Nu är tiden inne, och du är redo.

Packa inte din resväska för tung, du behöver inte släpa med dig allt som du samlat på dig genom livet, det räcker att du tar med dig de kunskaper och de verktyg som du behöver för att nå dina kommande mål.

Likt mannen på bilden, så står du kanske där på strandkanten och väntar på att skeppet ska hämta upp dig i gryningen. Du kanske inte vet vad som blir skeppets nästa hamn, men ibland kan ovissheten och det okända vara det vi behöver i våra liv. Du utvecklas inte av kontroll och förutsägbarhet. Låt dig vägledas av ditt hjärta och din intuition. Det okända talar till dig nu, lyssna inåt så hör du dess budskap.

AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.36
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka privat sittning:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *