Kortet för dagen, måndag v.37

http://framtidsvision.com

Önskar du en privat tolkning så hittar du alla aktuella länkar längst ned på sidan. Du kan självklart betala med Klarna.

Drottningen av Vatten
Idag kan du träffa på en kvinna i något sammanhang som får betydelse för dig rent känslomässigt. Det kan även var du själv som är denna kvinnan. Drottningen av vatten är en känslomässig, intuitiv och klok människa. Hon förmedlar känslosamma budskap och lever utifrån sitt hjärta.

Hon utstrålar kärlek och värme, hon känns pålitlig och kan vara en god lyssnare. Hon kan även hjälpa till vid vägledning i olika situationer i livet, hon är helt enkelt bra att rådfråga.

Då hennes hjärta är mycket gott skulle hon aldrig få för sig att nedvärdera eller köra över någon annan människa. Hon har även god hand med djur och kan till och med upplevas ha en telepatisk kommunikation med djuren omkring sig.

Om du inte träffar på denna kvinnan idag kan kortet även säga till dig att du ska se din inre rikedom och lita till din intuition, de rätta svaren kommer inifrån.

AKTUELLA LÄNKAR:
Visdomskort v.37
Månadsläggning för september

Besök hemsida/boka privat sittning:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. åh vad spännande kanhon vara jagtrodde man aldrig kundeträffa sin vad heter det om är jag finns ingen fast jag harträffast redan längede sedan för fick jag alltid känslan att jag redan sett jenne memn var länge sedan hade jag vadheter det jag har varit förut där vasrje nytt ställe då känfe någomn igewn mig så har det varit nu var länge sedan dom har med känt igen mig jag bråka till med med minpappsa fgörr att jag trodde jag hade någon systre någonstans fad heterdet att jag ät clair cvojans något nu häncer detomjag säger en sak då händer det som, jsg sagt kostigt ursäkyamin skrivstil ser inteså bra här så har jag känt med åren ganska konstigt ytack för mi g marita är du medium skulle vilja prata medett fack marirta.dahl@5706outloock.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *