Kortet för dagen, fredag v.40

http://framtidsvision.com

Boka en privat sittning, jag finns även på distans, eller ge bort ett presentkort. Du kan alltid dela upp din betalning med Klarna, om du vill.

Drottning av Stavar
En stark kvinna som är målmedveten och vet vad hon vill kan få betydelse idag. Hon ställer även upp för sin omgivning och beskyddar sin egen familj likt en drake. Du vill inte bråka med henne.

Om du är kvinna kan det här vara du, men det kan även vara någon i din omgivning. Den här kraftfulla kvinnan har i grund och botten ett varm och gott hjärta, hon värnar om dem som finns omkring henne. Men lika stor kärlek som hon visar, lika stor kraft likt en vulkan kan hon uppamma och få utbrott om någon gör henne eller hennes närmaste illa.

Om du besitter denna kraft så kan du nå långt. Genom styrka och målmedvetenhet kan du göra val och fatta beslut med kärleken och känslan för vad som är det rätta som grund.

Om det är en person i din närhet, så se till att du har henne på din sida för att kunna dra fördel av hennes kraft. Du kan ta stöd och be henne om hjälp med vägledning, hon kommer att vägleda dig med stor kärleksfull styrka och kraft.

LÄNKAR:
Visdomskort v.40
Månadsläggning för oktober

Besök hemsida/boka privat sittning:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *