Kortet för dagen, torsdag v.44

http://framtidsvision.com

Nu finns månadsläggningen för november ute, du hittar alla aktuella länkar längst ned på sidan.

Sju av Stavar
Idag ska du stå på dig och tro på dig själv! Du kan stöta på någon form av motstånd eller motgång. Något verkar strula till sig eller krångla på ett eller annat vis. Men du ska vara lösningsfokuserad och ta tag i det som sker. Du har både kraft och kunskap, lita till dig själv.

Du kan idag även få känslan av att du sitter på de anklagades bänk, men vad de andra inte vet är att det är du som har rätt. Det kan vara så att du behöver överbevisa andra i något sammanhang eller att du ska försöka få med dig andra människor i dina tankebanor. Du kan vara en föregångare inom något område och har fått i uppgift att vara den som lyser upp vägen för de andra.

Du kanske inte blir så populär först, men ju fler som förstår att du har kloka tankar, idéer och kunskaper så kommer fler att följa ditt exempel eller stötta dig i dina planer. Så idag ska du överbevisa de du har omkring dig, du har både kraft och kunskap. Så stå på dig, och lita till dig själv!

LÄNKAR:
Visdomskort v.44
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka privat sittning:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *