Kortet för dagen, fredag v.44

http://framtidsvision.com

Nu finns månadsläggningen för november ute, du hittar alla aktuella länkar längst ned på sidan.

Tio i Svärd
Idag kan du behöva se upp, någon ser ut att antingen gå bakom din rygg eller helt enkelt svika dig och ditt förtroende på något vis. Det kan var så att någon avslöjar något om dig eller bara sprider falska rykten om dig. Du kanske har pratat med någon i förtroende som inte verkar hålla vad den lovat. Falskhet är under uppsegling.

Som tur är verkar det vara en kort och snabb energi idag, och personen som gör dig illa vill inte riktigt själv stå i rampljuset utan försöker att fly utan att bli sedd, vilket tydligt illustreras på kortet.

Du blir först nedslagen men reser dig snart igen, du vet vad som är sant och inte, och du har den inre styrkan att resa dig igen. Du är snabbare uppe på fötterna än vad den flyende personen hade önskat. Men det viktigaste av allt är att du har blivit stärkt av den här situationen eftersom du har fått ny visdom och kunskap som kommer att hjälpa dig framöver. Du kommer med ny insikt att kunna välja vilka människor som du litar på fortsättningsvis.

LÄNKAR:
Visdomskort v.44
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka privat sittning:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *