Kortet för dagen, måndag v.45

http://framtidsvision.com

Har du börjat fundera på julklappar så kan jag tipsa om att du kan köpa presentkort hos mig, du hittar kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Kejsaren
Du har styrkan att ta kommandot över ditt eget liv. Styr ditt liv i den riktning som du önskar att ta dig. Idag kan du behöva hitta din inre styrka i något sammanhang, men lita till dig själv du klarar av alla hinder och eventuella motgångar som du möter.

Kortet kan även symbolisera någon form av beslut som ska fattas idag, ha inte för bråttom utan var lite eftertänksam så blir det till ditt bästa. Du kanske till och med ska fatta ett större beslut som kräver någon form av kontraktsöverenskommelse. Du kan komma att ha kontakt med någon form av myndighet, t ex en bank.

Men kortet kan även symbolisera en man som får extra betydelse idag. Det kan exempelvis vara en chef på ditt arbete som kan påverka strukturen på ditt jobb. Men det kan ju även vara du själv som kan behöva strukturera din egen tillvaro i något sammanhang och då kan kejsarens energier hjälpa dig framåt idag.

LÄNKAR:
Visdomskort v.45
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *