Kortet för dagen, fredag v.45

http://framtidsvision.com

Har du börjat fundera på julklappar så kan jag tipsa om att du kan köpa presentkort hos mig, du hittar kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Nio av Eld
Idag kan en känsla av osäkerhet infinna sig i något sammanhang, men välj att se möjligheterna i ditt liv så kommer klarheten och magin att infinna sig. Du kanske behöver sakta ner eller stanna upp innan du fortsätter framåt, så att du får en överblick över din situation. Ibland är långsamt en lagom fart, så du hinner se dig omkring, reflektera över dina intryck och fatta kloka beslut över ditt nästa steg.

Att ifrågasätta kan vara en styrka idag. Det kan handla om att ifrågasätta både dig själv, dina tankar och beslut, men även ifrågasättande av intryck som kommer till dig utifrån. Kortet manar dig att vara vaksam så att du går vidare på rätt väg inom något sammanhang.

Så skynda långsamt i något sammanhang så kommer saker och ting falla på rätt plats och du kommer att gå vidare i livet med en större känsla av styrka, balans och säkerhet.

LÄNKAR:
Visdomskort v.45
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *