Kortet för dagen, måndag v.46

http://framtidsvision.com

Julklappstips: köp presentkort hos mig, du hittar kontaktuppgifter och aktuella länkar längst ned på sidan.

Kungen av Jord
En man med stor styrka, kraft och utstrålning kan få extra betydelse för dig idag. Det är en trygg och pålitlig person, någon du kan fråga om råd eller få stöd av. Det kan vara en person i din närhet eller kanske en chef på din arbetsplats.

Det här är en person som gärna ställer upp och hjälper dig och som inte är rädd för att jobba. Han vet att hårt arbete betalar sig i längden och han älskar att njuta av sin egen bedrift i slutänden. Han är en livsnjutare helt enkelt, även om det inte märks vid första anblicken.

Kortet kan även visa på att något som du arbetat hårt för under en period kan nu ge dig avkastning, det kan vara dags att ta hem skörden. Eller du kanske blir erbjuden ett nytt kontrakt i något sammanhang, kan vara inom arbete.

Det kan också vara så att du blir bjuden på lite extra lyx av någon i din närhet, troligtvis en man. Förutsättningarna för lite extra guldkant på tillvaron är hur som helst extra god idag.

LÄNKAR:
Veckoläggning v.46
Månadsläggning för november

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *