Kortet för dagen, måndag v.49

http://framtidsvision.com

Tävling: Vinn en 30 minuters tarotläggning KLICKA HÄR!

Julklappstips: Köp ett presentkort hos Framtidsvision, du kan betala direkt eller dela upp din betalning med Klarna. KLICKA HÄR!

Nu finns månadläggningen för december månad ute, du hittar aktuella länkar längts ned på sidan.

Knekt av Stavar
Kraftfulla energier sveper in idag. Det kan bli en intensiv dag med mycket att göra, men det kan även vara en dag där saker och ting sätter fart. Om det har varit lite trögt inom något område ett tag så kan de här energierna få fart på det mesta. En dag i framåtrörelse, med andra ord.

Idag är det inte en dag att sitta bakåtlutad med armarna i kors, snarare tvärt om. Vad är det som du behöver ta tag i? Låt ingen surdeg ligga till sig, utan sätt fart på energierna omkring dig och få saker och ting att ske.

Om du upplever att livet har haft lite stiltje på sista tiden så kan den här energin vara lite skön när den kommer in. Den kan ge dig både ork och kraft att ta tag i något som du har skjutit på, men den kan även komma med ny information som gör att det blir lite fart och fläkt i livet. Idag är det bara att hänga med i svängarna. Håll dig i för nu åker vi!

LÄNKAR:
Veckoläggning för v.49
Månadsläggning för december

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *