Kortet för dagen, fredag v.48

http://framtidsvision.com

Julklappstips: Köp ett presentkort hos Framtidsvision, du kan betala direkt eller dela upp din betalning med Klarna. KLICKA HÄR!

Nu finns månadläggningen för december månad ute, du hittar aktuella länkar längts ned på sidan.

Tålamod
Har du bråttom i något sammanhang? Den senaste tiden har många kort pratat om att ta det lugnt och invänta rätt tidpunkt. Självklart så är det bra med ett framåtdriv, men inte när situationen blir forcerad, då kan du drabbas av en inre stress som inte är bra för dig. Så ta ett steg tillbaka och se tiden an i sammanhanget.

Du ska inte ha för bråttom, saker och ting sker i den takt som det är mening att de ska ske. När tiden är den rätta sker det som behöver ske.

Tålamod kan sannerligen vara en prövning, men ibland har vi inget annat val än att foga oss till livets tålamod. Just nu ska du inte forcera eller skynda på någonting, det kommer inte att gör att du mår bättre, snarare att du blir mer stressad när resultatet inte kommer tillräckligt snabbt.

Kanske ska du ta helgen till att stilla dina tankar, sysselsätt dig med något annat en stund, det kan vara bra för att avleda en överhettad hjärna. Framtiden kommer till dig tids nog och det som du väntar på är på väg till dig vid rätt tidpunkt. Universums plan!

LÄNKAR:
Veckoläggning för v.48
Månadsläggning för december

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för budskapet det var klockrent skrivet till mig för jag känner mig så stressad så jag kan inte ens sova på nätterna, jag har svårt att varva ner nu. Jag önskar er alla en fridfull 2:a Advent och var rädda om varandra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *