Kortet för dagen, torsdag v.48

http://framtidsvision.com

Julklappstips: Köp ett presentkort hos Framtidsvision, du kan betala direkt eller dela upp din betalning med Klarna. KLICKA HÄR!

Nu finns månadläggningen för december månad ute, du hittar aktuella länkar längts ned på sidan.

Nio av Luft
Släpp dina rädslor, se dina möjligheter, bred ut dina vingar och flyg. Kortet vill tala om för dig att så länge du bara ser dina begräsningar så kan du heller inte medvetandegöra dina möjligheter. Du behöver lyfta blicken, tro på dig själv och våga släppa taget om det som begränsar dig i livet.

Se vad du har och vad du kan, du är bra som du är. Tala om för dig själv att du kan klara av vad du vill, att du är stark och att inget hinder är för stort för dig. Det är du själv som genom dina tankar skapar de hinder som du upplever. Så förminska de tankar som begränsar dig, se ditt mål, tro på att du kan ta dig dit du vill och ta det första klivet vidare i ditt liv. Du kan, du vet och du är stark! Tankens kraft är enorm, använd den till att lyfta dig själv.

LÄNKAR:
Veckoläggning för v.48
Månadsläggning för december

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Ett varmt tack för budskapet jag är för gammal nu att programmera om mig eftersom min mor matade i mig från mycket tidig ålder att jag inte kan något och att jag inte duger. Kram och ha en bra dag.

    1. Det är aldrig för sent att programmerare om sig. Det är genom dina egna beslut som du kan stärka din självkänsla och växa som människa, och det kan du göra så länge du lever ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *