Kortet för dagen, tisdag v.50

http://framtidsvision.com

Tävling: Vinn en 30 minuters tarotläggning KLICKA HÄR!

Julklappstips: Köp ett presentkort hos Framtidsvision, du kan betala direkt eller dela upp din betalning med Klarna. KLICKA HÄR!

Du hittar fler aktuella länkar längts ned på sidan.

Livets träd
Här står du nu, i mitten av livet. Du är en av byggstenarna i hela världens livsnät, och världen skulle inte vara densamma utan dig. Du har en viktig uppgift att fylla i ditt och många andras liv, du är av betydelse för många.

Kortet visar hur allt hänger samman och att du är en del av den stora väven. Alla beslut som du fattar kommer också att påverka övriga människor i världen. De som är dig närmast kommer självklart att påverkas mest.

Föreställ dig att du kastar en sten i vattnet, då bildas ringar på vattenytan som sprids åt alla håll. Först är vågorna högre i ringarna, sen avtar höjden ju längre ut ringarna sprids, precis så fungerar livet. Alla dina handlingar och beslut påverkar fler än dig själv, ibland medvetet, ibland omedvetet, men det sker hela tiden.

Nu är du inne i en tid för eftertänksamhet, gör nu kloka beslut som är gynnsamma för både dig och de som finns i ditt livsnät. När du mår bra så mår fler människor bra. Kloka val och handlingar gör att du gynnar fler än dig själv, och kanske är något som vi alla behöver tänka lite extra på i dessa stundande juletider.

LÄNKAR:
Veckoläggning för v.50
Månadsläggning för december

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *