Kortet för dagen, onsdag v.50

http://framtidsvision.com

Tävling: Vinn en 30 minuters tarotläggning KLICKA HÄR!

Julklappstips: Köp ett presentkort hos Framtidsvision, du kan betala direkt eller dela upp din betalning med Klarna. KLICKA HÄR!

Du hittar fler aktuella länkar längts ned på sidan.

Kejsarinnan
Kejsarinnan kommer med en gåva till dig, på bilden är symbolen ett litet litet barn. Kortet visar att något är på tillväxt, något som du har startat upp kommer att leda till framgång. Det är ett kort som symboliserar fertilitet, lycka och framgång.

Men precis som bilden visar så är inte allt klart än. Det lilla lilla barnet måste vårdas, skötas och matas för att det ska växa sig stort och starkt, och detsamma gäller med de uppgifter och projekt som du har omkring dig. Så det som är i sin linda just nu behöver all din omvårdnad för att kunna blomma ut i sin fullständiga prakt längre fram. Resultat på det hela kan dröja hela vägen fram till nästa höst, då kan skörden bli bättre än vad du själv trodde var möjligt.

Om du önskar bli gravid är tiden inne. Om det är ett projekt som du startar upp så är tiden rätt. Oavsett vad det är som just du röner framgång inom så är det starten på något som kommer att ge resultat och avkastning inom en niomånaders period.

Förutsättningarna är idag gynnsamma för den nystart som du önskar, oavsett om det är en hobby, ett arbete, en graviditet eller någon form av projekt t ex renovering.

LÄNKAR:
Veckoläggning för v.50
Månadsläggning för december

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *