Kortet för dagen, fredag v.1

http://framtidsvision.com

Du har väl inte missat månadsläggningen för januari?! Du hittar den och andra aktuella länkar längst ned på sidan.

Världen
Vilket underbart och kraftfullt kort med fantastiska energier som kommer till oss nu inför helgen. Vad du än tänker ta dig för så har du nu alla möjligheter att lyckas med det. När världen visar sig så står hela universum bakom dig och backar upp dig i dina beslut. Man kan säga att framgången är din!

Hela veckans kort har visat på i stort sätt samma sak, att det är dags nu. Har du inte satt upp mål för det här året ännu så gör det. Det är en enorm kraft som sköljer över oss nu, sitt inte och vänta på bättre tider när det är du själv som kan skapa den. Du måste göra det grundläggande jobbet själv.

Det som känns rätt väg för dig är den rätta, du kommer att få allt stöd från universum som du behöver. Just nu befinner du dig nu vid den portal som tar dig vidare i livet. Du har med år 2022 gjort klart en era i ditt liv och är nu i starten av nästa. Så vad väntar du på, har du inte satt fart ännu så är det dags nu.

Stora förändringar och möjligheter väntar på dig längre fram. Du kan se fram emot ett spännande veckoslut och din kommande tid under året 2023.

LÄNKAR:
Veckoläggning för v.1
Månadsläggning för januari

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Wow det kortet lovar bra nu måste jag fundera ut på vad jag vill med tillvaron.
    Jag önskar dig och dina nära och kära en bra helg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *