Kortet för dagen, måndag v.2

http://framtidsvision.com

Nytt startdatum för min onlinekurs ”Lär dig spå i tarot” blir den 28/1.
NYHET hos mig ”Kropp & Hälsa”
Du hittar alla aktuella länkar längst ned på sidan.

Palatset i bägare
Underbara, kärleksfulla och harmoniska energier är med oss idag. Lyssna på dina drömmar, lyssna inåt, nya insikter och budskap kan komma till dig.

Kortet symboliserar en plats, det kan vara en fysisk plats som du befinner dig på idag, ditt hem, din arbetsplats eller en plats du besöker. Det kan även vara en plats i ditt inre, där drömmar och känslor bor, den kan du besöka både i vaket och i sovande tillstånd.

Oavsett om det är en fysisk plats eller en plats i ditt inre så visar kortet på kärlek och harmoni, idag kan vara en dag med många trevliga möten.

Försök att undvika stressiga situationer så gott du kan, lugnet behöver infinna sig. Gör sånt som skänker dig glädje, ro och inre tillfredsställelse. Sök inåt, inte utåt. Njut av att bara vara i stunden.

Spännande och mystiska processer pågår nu i ditt undermedvetna, endast tystnaden och lugn i sinnet kan göra dig medveten om dem och förmedla ny visdom och kunskap till dig.

Om du har svårt att komma till ro i ditt dagliga liv så kommer ditt undermedvetna försöka nå dig när du sover, lyssna därför nu extra noga till dina drömmar.

LÄNKAR:
Veckoläggning för v.2
Månadsläggning för januari

Tarotkurs: Lär dig spå i tarot
Kropp och Hälsa

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *