Kortet för dagen, onsdag v.4

Sista dagen att anmäla sig till min tarotkurs är fredag 27/1 ”Lär dig spå i tarot”
NYTT hos mig ”Kropp & Hälsa”
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Solen
Solen visar sig återigen för oss. Den har varit mycket aktiv senaste tiden. Det är som att den verkligen vill påminna dig om att du befinner dig på rätt plats i livet. Du ska inte tveka, du är på rätt väg.

Om saker och ting varit tunga en tid, du kanske har genomgått en förändringsprocess i ditt liv, så är ljuset nu på väg åter in i ditt liv. Ibland måste vi stöta på mörkret för att vi ska bli medvetna om att ljuset visar oss vägen.

Det här kortet kommer med kraft, lycka och energi. Det kan vara en händelse som sker idag som får dig att känna dig extra kraftfull, men det kan även vara så att du befinner dig i den här energin under en period just nu.

Det här kortet är alltid ett positivt kort. Om det är någon fråga som du funderat över, så är svaret på den JA. Solen säger att svaret är ja, det är dags att agera, det är rätt tid att våga, det är rätt tid att fira, det är nu det är dags!

LÄNKAR:
Veckoläggning för v.4
Månadsläggning för januari

Tarotkurs: Lär dig spå i tarot Sista anmälningsdag fredag 27/1

Nytt: Kropp och Hälsa

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. God morgon, jag ser fram emot vad denna dagen har att bjuda på. Jag önskar dig en bra dag .

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *