Kortet för dagen, tisdag v.8

http://framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.8
Månadsläggning för februari

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Två av Svärd
Idag kan du känna dig lite vilsen i livet. Du kanske känner att du inte alls vet åt vilket håll du ska gå eller hur du ska ta i tu med en situation i ditt liv. Du kan till och med vara så förblindad att du inte ser om några alternativ uppenbarar sig framför dig.

Du kan behöva höja blicken för att se efter vilka möjligheter som faktiskt finns. Just nu ser du ut att ha fastnat i den vardag du lever i och inte riktigt vet hur du ska komma loss.

Nya insikter är dock på väg till dig, men du behöver öppna ögonen för att se när de kommer och du måste också välja att ta emot dem.

Det kan även vara så att du står i någon form av val eller beslut idag, och kan ha svårt att veta vad som blir det rätta. Båda alternativen kanske känns lika bra, vilket gör att du inte vill välja bort något. Men om du inte kan välja bort så kan det också bli så att du fastnar i dina tankar och inte kommer vidare. Det kanske helt enkelt är så att du måste fatta ett beslut för att kunna lyfta på dina skygglappar och se vad som händer.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *