Kortet för dagen, onsdag v.8

http://framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.8
Månadsläggning för februari

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Eremiten
Idag är en dag för eftertänksamhet. Det kan vara läge för lite återhämtning. Du kan behöva hitta tillbaka till din inre kraft och ladda din batterier. Det är ingen bra dag för att söka utåt, eller låta sig köras med hit och dit. Ibland snurrar världen utanför på lite för fort och då är det viktigt att försöka landa i sig själv en stund.

Istället för att söka svar utåt, behöver du nu reflektera inåt och försöka finna dina svar där. Din själsliga insida avspeglar sig i den omvärld du lever i. Om du lyckas stilla ditt sinne och leva i ett kärleksfullt och tryggt inre så kommer du genom din utstrålning även att skapa det till ditt yttre. En rik insida skapar även rikedom på utsidan, men om du upplever kaos och inre fattigdom skapar du även det på din utsida.

Så om du känner att du behöver hjälp att landa, ta en stund för dig själv och gör denna lilla avslappningsövning. Tänd ett ljus, ta några djupa andetag och andas lugnt, släpp ner dina axlar och slappna av. Blunda, andas och känn hur kroppen slappnar av. Om du har svårt att komma ner i varv, ta då en kroppsdel i taget, börja med att slappna av i fötterna, sen vaderna och fortsätt genom kroppen uppåt.

Känn inåt och försök att finna den inre stillheten och harmonin. När du når din inre stillhet så kan du fråga dina andliga vägledare om råd och hjälp, lyssna inåt, de svarar alltid, men det kan vara subtilt. Var vaken på förnimmelser, känslor, tankar eller annat som lätt touchar ditt medvetande.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varm tack för rådet som jag tänker prova på för jag har mycket svårt att slappna av. Jag önskar dig en fortsatt bra vecka. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *