Kortet för dagen, fredag v.8

http://framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.8
Månadsläggning för februari

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Två av Bägare
Idag strålar kärleken omkring dig. Det behöver inte vara kärleken som i en förälskelse, utan det kan handla om kärleksfulla handlingar. Någon verkar förgylla din dag och du får ny känslomässig näring. Ny energi kommer till dig och din livsglädje ökar. Njut av denna energifyllda positiva dag och fyll på dina energiförråd med ny rikedom.

Kortet har en otroligt positiv och kärleksfull aura omkring sig. Det kan idag handla om gynnsamma samarbeten eller att stämningen mellan människor är lite lenare än vanligt.

Lever du i ett förhållande kan ni idag närma er varandra lite extra. Om ni har varit oense i någon fråga så kan den idag komma till en lösning. Är du singel så kan du idag träffa på en person som känns underbar och helt rätt. Men det kan också vara så att du idag får en ny vänskap, som till och med kan bli livslång.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Tack för budskapet men idag får jag allt hålla mig hemma för mitt BLT är för lågt så då får jag mest vara lugn och då träffar jag inget folk. Jag önskar dig och dina nära och kära en bra helg och var rädda om varandra. KRAM

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *