Kortet för dagen, måndag v.9

http://framtidsvision.com

NYHET!!!
Prenumerera på din personliga månadläggning, välj mellan en tremånaders prenumeration för 600 kr eller en sexmånaders prenumeration för 1000 kr. Du får kommande månadstolkning direkt till din mailbox i slutet av varje månad. Anmäl dig genom att skicka ett mail till mig: madeleine@framtidsvision.com

Nio av Svärd
Det här kortet pratar om hemligheter. Antingen är det du själv som döljer något som du inte vill ska avslöjas, eller så är det någon i din närhet som undanhåller något för dig. Det kan vara något dolt som uppdagas och kommer upp till ytan idag.

Det kan även vara så att du inte är sann mot dig själv i någon fråga eller situation. Du kanske försöker intala dig själv att saker och ting är på ett visst sätt, men innerst inne så vet du att det inte stämmer. Försök inte att lura dig själv, det mår du inte bra av.

Du kanske behöver rannsaka dig själv och de människor som du har omkring dig. Vad är det som är så hemligt att det inte kan avslöjas? Vilken relation är det som inte är ärlig, är det en relation värd att fortsätta att bygga på?

Försök att frigöra dig från undanhållen sanning eller människors osanning. Inget gott kommer ur dolda hemligheter som plötsligt uppenbarar sig. Det är bättre att förekomma än förekommas.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.9
Månadsläggning för mars

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för budskapet, jag vet att folk döljer sanningen för mig men jag tror på ordspråket…. Lögnen har korta ben, sanningen kommer alltid i kapp den…. Jag önskar dig en bra vecka och var rädd om dig. Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *