Kortet för dagen, onsdag v.9

http://framtidsvision.com

NYHET!!!
Prenumerera på din personliga månadläggning, välj mellan en tremånaders prenumeration för 600 kr eller en sexmånaders prenumeration för 1000 kr. Du får kommande månadstolkning direkt till din mailbox i slutet av varje månad. Anmäl dig genom att skicka ett mail till mig: madeleine@framtidsvision.com

Tre av Svärd
Idag kan du stöta på bekymmer eller motgång. Det kan vara saker som händer som är utanför din påverkan, men som har inverkan på dig. Du kan få en känsla av uppgivenhet över dig, då du kan känna dig maktlös.

Men låt dig inte nedslås och fastna inte i negativa tankar, utan försök istället att se möjligheter, och lösningar även om det idag kan kännas både tufft och svårt.

Det kan också vara så att du har någon form av hjärtesorg idag, och att fälla tårar över det som gör ont är bara naturligt.

På bilden ser vi hur himlen är mörk ut, men man kan ana en strimma ljus i bakgrunden. Livet är fullt av kontraster och vi behöver lite av varje för att må bra i slutänden. Så försök att fokusera på de lärdomar som eventuella motgångar har gett dig och gå starkare vidare in i framtiden.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.9
Månadsläggning för mars

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *