Kortet för dagen, torsdag v.9

http://framtidsvision.com

NYHET!!!
Prenumerera på din personliga månadläggning, välj mellan en tremånaders prenumeration för 600 kr eller en sexmånaders prenumeration för 1000 kr. Du får kommande månadstolkning direkt till din mailbox i slutet av varje månad. Anmäl dig genom att skicka ett mail till mig: madeleine@framtidsvision.com

Kungen av Mynt
Det du jobbat hårt för under en längre period kan nu ge avkastning, det är dags att ta hem din skörd. Alternativt så är det en man i din närhet som erbjuder dig sina tjänster eller någon som vill spendera lite pengar på dig.

Du kanske blir bjuden på lite extra lyx, eller kanske helt enkelt väljer att unna dig själv lite extra lyx. Förutsättningarna för lite guldkant på tillvaron är nu extra goda, antingen har du kanske fått lite extra pengar över, ett oväntat tillskott eller som sagt någon som vill spendera pengar på just dig.

Kortet symboliserar grundande trygga energier, så om livet har bestått av lite tvära kast senaste tiden så kan det vara skönt med dessa grundande och trygga energier idag. Du kan känna det lite som att du landar.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.9
Månadsläggning för mars

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack. Jag önskar dig en bra Torsdag och var rädd om dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *