Kortet för dagen, fredag v.9

http://framtidsvision.com

NYHET!!!
Prenumerera på din personliga månadläggning, välj mellan en tremånaders prenumeration för 600 kr eller en sexmånaders prenumeration för 1000 kr. Du får kommande månadstolkning direkt till din mailbox i slutet av varje månad. Anmäl dig genom att skicka ett mail till mig: madeleine@framtidsvision.com

Sex av Stavar
Du är en vinnare, du har klarat av striden, du har uppammat all din kraft och nu kan du njuta av segern. Du klarade det!

Oavsett vad du har kämpat med sista tiden så tar du nu hem spelet. Du går segrande ur det hela och kan liksom mannen på bilden höja din stav i en segergest.

Du känner dig starkare en vanligt, du har kämpat och är väl värd att känna att du har denna styrkan. Andra ser upp till dig just nu och ser hur du lyser av inre stryka och kraft. Idag är du mer kraftfull än vanligt, vilken underbar energi att ta sig an helgen med.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.9
Månadsläggning för mars

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack jag hoppas verkligen att jag kommer att klara av striden men någon styrka har jag inte i dag för jag har ont av min hjärtsvikt så jag måste ta det lugnt i dag. Jag önskar dig och dina nära och kära en bra helg och var rädd om dig. Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *