Kortet för dagen, måndag v.10

http://framtidsvision.com

Världen
Detta underbara och kraftfulla kort inleder vecka 10. Vad du än tänker ta dig för så har du nu alla möjligheter att lyckas med det. När världen visar sig så står hela universum bakom dig och backar upp dig i dina beslut. Man kan säga att framgången är din!

Vad är det som du står i just nu och som du önskar utveckla vidare? Här finns inga begränsningar för vad det kan handla om, det är högst personligt. Du kanske jobbar på att stärka din ekonomi, byta jobb eller börja studera eller kanske är det din hälsa som behöver bli bättre, ska du träna mera och äta bättre? Du kanske har planer för framtiden, bostad, resor, familj, nya projekt eller utveckling av pågående projekt. Vad har du för mål och önskningar som du vill uppnå?

Det som känns rätt väg för dig är den rätta, du kommer att få allt stöd från universum som du behöver. Stora förändringar och möjligheter väntar på dig nu. Du kan se fram emot en spännande vecka som startar upp med denna fantastiska energi.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Prenumerera på personlig månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.10
Månadsläggning för mars

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för budskapet visserligen så ser jag det fel dag men bättre sent än aldrig. Kram och var rädd om dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *