Kortet för dagen, tisdag v.10

http://framtidsvision.com

Eremiten
Idag är en dag för eftertänksamhet. Istället för att söka alla svar utåt, behöver du nu reflektera inåt och försöka finna dina svar där. Din själsliga insida avspeglar sig i den omvärld du lever i. Om du lyckas stilla ditt sinne och leva i ett kärleksfullt och tryggt inre så kommer du genom din utstrålning även att skapa det till ditt yttre. En rik insida skapar även rikedom på utsidan, men om du upplever kaos och inre fattigdom skapar du även det på din utsida.

Du är inne i en period med stark intuition, så lyssna på vad som poppar upp inuti dig, det är din starkaste och renaste vägledning i livet. Om du ska fatta beslut i någon fråga så känn inåt vad som blir bäst, magkänslan säger många gånger mer än vad alla ord förmår.

Om du är osäker i någon fråga så kan en stunds meditation hjälpa. Kanske ska du ta en stund för dig själv, tända ett ljus, andas lugnt, släpp ner dina axlar och slappna av. Känn sedan inåt och försök att finna den inre stillheten och harmonin. När du når din inre stillhet så kan du fråga dina andliga vägledare om råd och svar. Lyssna inåt till din känsla som du upplever, du finner alla svar inom dig.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Prenumerera på personlig månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.10
Månadsläggning för mars

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *