Kortet för dagen, onsdag v.10

http://framtidsvision.com

Pagen av Bägare
Idag ska du lyssna till dina drömmar och din inre känsla. Budskap kan komma till dig när du sover eller som en inre känsla som plötsligt dyker upp. Det här är en fortsättning på de energier som vi hade under gårdagen.

Någon på andra sidan kan försöka hjälpa dig eller vägleda dig i någon fråga. Du kanske har en fundering eller fråga där du inte riktigt vet hur du ska gå vidare. Du kanske behöver hitta en lösning eller funderar över vilket beslut du ska fatta i en viss fråga. Du är inte ensam, någon försöker hjälpa dig och visa dig vad som är det rätta.

Var vaksam på drömmar, känslor eller tecken denna dag. Någon försöker nå dig från andra sidan och hjälpa dig vidare med det som du behöver stöd och råd inom. Tecken kan komma till dig genom alla dina sinnen, lukt, syn, smak, hörsel, känsel eller förnimmelser genom ditt sjätte sinne. Det undermedvetna och omedvetna har stor betydelse idag.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Prenumerera på personlig månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.10
Månadsläggning för mars

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *