Kortet för dagen, torsdag v.10

http://framtidsvision.com

Åtta av Stavar
Idag kommer snabba energier in. Något händer snabbt, du kanske får ett infall eller så kan det komma en förändring utifrån. Du kan även få ett meddelande eller budskap idag. Kanske svar på en ansökan som du skickat in tidigare.

Positiv och glädjefylld energi är det hur som helst. Var inte rädd för eventuella tvära kast idag, de är bara gynnsamma och de kommer med en kraft och energi så du kan inte värja dig, bara att hänga med i detta energiflöde.

Idag är det inte läge att tveka, du kan känna det som att du får ny inspiration och nya idéer som strömmar ur dig eller kommer till dig. Du kan idag känna dig extra effektiv och produktiv. Kör på och följ dina infall, var spontan och våga. Kanske ska du testa något nytt.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Prenumerera på personlig månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.10
Månadsläggning för mars

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för detta positiva meddelandet jag ser fram emot vad dom skall ske denna dagen. Jag önskar dig en bra dag och var rädd om dig. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *