Kortet för dagen, fredag v.10

http://framtidsvision.com

Solen
Vilket underbart och lyckosamt kort som visar sig idag och inför helgen. Det här kortet visar att du befinner dig på rätt plats i livet, och det knyter ihop hela den här veckan som startade med så otroligt fina energier redan i måndags.

Något kan idag få dig att känna sådan lycka att du vill dansa fram. Det här kortet kommer med kraft, lycka och energi. Det kan vara en händelse som sker så att du känner ett lyckorus inom dig. Det kan även vara så att du befinner dig i den här energin under hela helgen, och inte bara för stunden.

Det här kortet är alltid ett positivt kort. Om det är någon fråga som du funderat över, så är svaret på den JA. Solen säger att svaret är ja, det är dags att agera, det är rätt tid att våga, det är rätt tid att fira, det är nu det är dags!

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Prenumerera på personlig månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.10
Månadsläggning för mars

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack och jag hoppas innerligen att denna dagen blir positiv eftersom jag måste och få bort 2 tånaglar som växt runt respektive tå topp och sen växt in i tårna och bör opereras bort för det går inte att få emellan en sax eller tång och den jag skall träffa ger ut så negativ vibbar så jag också blir negativ. Jag önskar dig en bra dag och helg och var rädd om dig. Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *