Kortet för dagen, måndag v.11

http://framtidsvision.com

Tornet
Nu är det tid för stora förändringar. Se över ditt liv och vad som servar dig bäst. Finns det energitjuvar, gamla bördor och livsmönster som inte tjänar dig längre? Rensa ur för att gå vidare med lättare steg.

När du gör dig av med det som inte ger dig kraft och energi i livet så gör du rum för det nya. Ny livskraft, spiritualitet och energi kan strömma in i ditt liv igen och du kan bli både lyckligare och starkare än du varit på länge.

Kortet förmedlar att nu är det slut på en era i ditt liv, nu ska det gamla städas ur för att göra plats för det nya. Återbruka och återanvänd de kunskaper och den erfarenhet som gynnar dig och gör dig fri från dina begränsningar.

Tornet förmedlar även att om du inte städar ur och ser över dina egna begränsningar så kommer ödet att göra det åt dig. Så idag kan du behöva vara beredd på att något oväntat sker. Men det som sker, sker av godo, så du har inget att oroa dig för.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Prenumerera på personlig månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.11
Månadsläggning för mars

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Wow… ett varmt tack för budskapet jag ser fram emot vad som kommer at ske i dag ch resterande av denna veckar. Jag önskar dig en bra dag och vecka och var rädd om dig själv och om dina nära och kära. Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *