Kortet för dagen, tisdag v.11

http://framtidsvision.com

Den hängde mannen
Är det så att du själv gör dig till ett offer i någon situation? Ibland kan vi skapa känslan och dra på oss offerkoftan helt i onödan. Du kanske har hamnat i en situation som du känner att du har svårt att påverka eller hitta en lösning på.

Kortet vill förmedla att du kan behöva vidga dina vyer och se saker och ting ur ett nytt perspektiv. Är du kanske lite fastlåst och konservativ i ditt eget synsätt? Försök lyfta blicken och se saker och ting utifrån olika perspektiv.

Det är med motgång som vi utvecklas, det betyder att i varje motgång finns en lärdom. Fundera över vilka lärdomar du just nu får till dig i ditt liv, genom att byta perspektiv så kommer dina motgångar att kännas lite lättare för dig.

Försök att bryta dig ur dina gamla perspektiv och föreställningar och se saker i ett nytt ljus.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Prenumerera på personlig månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.11
Månadsläggning för mars

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för detta budskapet för det stämmer till 100% på mig för jag sitter fast i gamla perspektiv så jag har svårt att sova på nätterna men jag ber att Gud skall fortsätta hålla mig uppe. Jag önskar dig en fortsatt bra vecka och hoppas sol och värmen snart kommer så man mår bättre. Var rädd om dig. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *