Kortet för dagen, fredag v.11

http://framtidsvision.com

Kejsaren
Här kommer en stor målmedvetenhet och kraftfullhet inför helgen. Du kan nu känna dig extra stark och ha ett stort självförtroende. Det ser ut som att någon form av val eller beslut är i antågande. Ska du skriva nytt kontrakt på något? Det kan handla om nytt jobb, nya studier, ny bil, ny bostad eller något annat som är av lite större betydelse i livet.

Kejsaren visar på att du har makten i dina händer, det är bara valet som nu ska göras. Om du tittar på bilden så ser du att kejsaren håller en stav i vardera hand, han ska nu välja vilken stav han ska använda sig av. Det är det som dagen handlar om även för dig. Vilket val ska du göra, vilket beslut ska du fatta?

Det kan även vara så att du idag har kontakt med någon högre myndighet, kanske ska du skriva på något avtal eller dokument där. Det skulle till exempel kunna handla om kontakt med bank om du ska låna eller lägga om lån och sparande, eller universitet om du ska söka någon utbildning, men det skulle även kunna vara kontakt med sjukvård eller kommunal myndighet.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Prenumerera på personlig månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.11
Månadsläggning för mars

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *