Kortet för dagen, måndag v.12

http://framtidsvision.com

Prenumerera på din personliga månadläggning. Välj mellan 3 månader eller 6 månader. Maila till: madeleine@framtidsvision.com

Domen
Kraftfulla energier kickar igång den här veckan. Ett andligt växande sker just nu och vi alla är på väg in i en högre dimension och en bättre version av oss själva.

Kortet visar att du är på väg in i en högre vibration, som att du börjar bli klar med den nivån där du befinner dig och det är dags att ta ett kliv uppåt. Kanske söker du aktivt andlig utveckling och är medveten om att du hela tiden tar kliv framåt. Men även om du inte aktivt söker så sker nu en energihöjning som gör att vi alla höjer våra frekvenser ytterligare ett steg.

Att söka svar inåt istället för utåt är det viktigaste just nu. Meditation, skogspromenader, yoga eller annat som får dig att koppla av och nå ditt inre är extra gynnsamt.

Nya medvetandenivåer kan plötsligt ge sig till känna, med nya insikter som plötsligt kommer till dig. Du behöver inte ens leta, det kommer till dig i den takt som det är menat.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.12
Månadsläggning för mars

Besök hemsida/boka privat sittning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för budskapet. Jag önskar dig en bra vecka och var rädd om dig. Kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *